- 20 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 tojás
- pár csepp rumaroma
- 15 dkg mirelit gesztenyepüré
- 1 szem friss vagy 1/2 doboz konzervkörte
- 1dl tej
- fél csomag sütőpor
A gesztenyepürét 2 részre osztom, az egyik felét szobahőmérsékletűre melegítem, a másikat félig fagyottan hagyom. Ezután egy tálban összekeverem a lisztet a sütőporral, a vaníliás cukorral és a cukorral, egy másikban a tejet a megolvasztott margarinnal, a tojással és a gesztenyemassza meleg felével. Összeöntöm, majd óvatosan elkeverem a két tál tartalmát, a gesztenyemassza másik részét kis kockákra vágva, valamint a szintén apróra vágott körtét hozzákeverem. Muffinformában, előmelegített sütőben 20-25 percig sütöm.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.