Krisztának, szeretettel :)
- 4 szelet tengeri halfilé (pangasius)
- 25 dkg spárga
- vaj
- zsemlemorzsa
- só
A spárgát megtisztítom, félpuhára főzöm, leszűröm, lehűtöm. A halszeleteket sózom, mindegyiknek a közepébe teszek 4-5 szál spárgát és feltekerem. Hústűvel megtűzöm, zsemlemorzsába forgatom és kivajazott jénaiba teszem. Tetejét is meghintem néhány vajdarakával, 160 fokos sütőben 25-30 percig sütöm.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
cirl 2010.05.05. 14:01:59