Hozzávalók:
- 4 db puha körte
- 20 dkg füstölt sajt
- 1 tojás
- só
- bors
- őrölt szerecsendió
A sajtot lereszelem, hozzáadom a tojássárgáját, fűszerezem és az egészet összekeverem.
A körtéket hosszában félbevágom, a magházakat kiszedem, a gyümölcs húsát kivájom úgy, hogy kb. 1 cm-es fala maradjon. A kivájt gyümölcsöt apróra vágom, a sajtos töltelékhez keverem, majd visszatöltöm a körtékbe. Tűzálló tálba tesszem a megtöltött körtéket, és előmelegített sütőben addig sütöm, amíg a sajt megpirul a tetején.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.