Nagyon egyszerű, villámgyors és kellőképpen elegáns, ráadásul előre kell elkészíteni, ezért tökéletes desszert volt a TBE-2-re :)
Hozzávalók:
- 1 csomag gesztenyemassza
- 10 dkg darált keksz
- 1,5 dl tejszín
- 3 ek Bailey's vagy más tejszínes krémlikőr
- 1 tábla tejcsokoládé
- mandulaforgács és csokis tortadara (ún. "egérkaki")
A gesztenyemasszát, kekszet, tejszínt és likőrt összegyúrom, majd rudakat formázok a masszából. Sütöpapírra rakom és a fagyasztóban enyhén megdermesztem. A csokit megolvasztom, a dermedt rudakat villámgyorsan belemártom, és tortadarával és mandulával díszítem. Dermedés után tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.