Ilyenkor, novemberben, amikor az ember szervezete sóvárog valami vitamin után, a késő-őszi lehangoltság miatt pedig sem kedve, sem energiája nincs nagyszabású főzésekbe kezdeni, szeretem elővenni a minden telet hűségesen végigkísérő gyümölcssaláta receptünket.
Gyümisali

Gyümisali
Hozzávalók (adag egy estére)
- 2 alma
- 4 narancs
- 2 banán
- 1 ek méz
- ½ citrom leve (vagy 2 ek citromlé)
- dió és mazsola ízlés szerint
Meghámozom és apró kockákra vágom a narancsokat, az almát és a banánt. Összekeverem a mézet a citrom levével, kihalászom a magokat és ráöntöm a gyümölcsre. Jól összekeverem, megszórom az apróra tört dióval és a mazsolával és tálalom.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.