HTML

Friss topikok

  • Zosa22: Szia! Az Écsy Kft-től (www.ecsy.hu/) vettem az enyémet, a Soroksári úton van a boltjuk. Katalógus... (2014.01.22. 14:36) Csokis poszt
  • cgitar: Ha megosztanád a kőrözött receptjét is velem nagyon örülnék :) (2012.03.08. 21:37) Hamis túrógombóc kölesből
  • cirl: köszönöm, várjuk már nagyon a csokireceptet! :) a thina is tetszik, főleg, hogy ennyire egyszerű.... (2012.02.03. 12:17) Vörösáfonyás-zabpelyhes cookie
  • danisoft: Ez az egyik legfinomabb süti, amit ettem, pedig mondhatom, elég nagy a verseny itthon! :) (2011.10.08. 15:43) Tökéletes brownie
  • 194408: Ismerőseimnél problémát szokott okozni a knédligombóc szalvétába kötése,ezt is a felvidéken tanult... (2010.12.02. 22:35) Kacsapecsenye párolt káposztával és knédlivel

Linkblog

2008.04.21. 14:46 Zosa22

Pesto alla Genovese

Ahogy azt a gisgas.hu-n megígértem, megpróbáltam itthon pesto-t csinálni.
És sikerült!
Csak egy kicsit kevésnek bizonyult... :-)
 
 
 
pesto
Hozzávalók (2 kis adag)
 
  • 5 dkg friss bazsalikomlevél
  • 2,5 dkg fenyőmag
  • 2,5 dkg reszelt parmezán
  • 1 gerezd fokhagyma
  • extra szűz olívaolaj
 
A bazsalikomleveleket lemosom, papírtörlővel megszárítom, a többi hozzávalóval együtt magas falú edénybe teszem és miközben apránként öntöm hozzá az olívaolajat, botmixerrel pépesre aprítom.
 

Szólj hozzá!

Címkék: olasz pesto pasta


A bejegyzés trackback címe:

https://torokparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr67435458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása