HTML

Friss topikok

  • Zosa22: Szia! Az Écsy Kft-től (www.ecsy.hu/) vettem az enyémet, a Soroksári úton van a boltjuk. Katalógus... (2014.01.22. 14:36) Csokis poszt
  • cgitar: Ha megosztanád a kőrözött receptjét is velem nagyon örülnék :) (2012.03.08. 21:37) Hamis túrógombóc kölesből
  • cirl: köszönöm, várjuk már nagyon a csokireceptet! :) a thina is tetszik, főleg, hogy ennyire egyszerű.... (2012.02.03. 12:17) Vörösáfonyás-zabpelyhes cookie
  • danisoft: Ez az egyik legfinomabb süti, amit ettem, pedig mondhatom, elég nagy a verseny itthon! :) (2011.10.08. 15:43) Tökéletes brownie
  • 194408: Ismerőseimnél problémát szokott okozni a knédligombóc szalvétába kötése,ezt is a felvidéken tanult... (2010.12.02. 22:35) Kacsapecsenye párolt káposztával és knédlivel

Linkblog

2011.05.30. 10:45 Zosa22

Húsos rétes

 

 
 
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg darált pulykahús
  • 1 ek pirospaprika
  • kevés csípős Piros Arany
  • só, bors
  • réteslap
  • zsemlemorzsa
  • olaj
 
A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágom, olajon megpirítom. Hozzákeverem a pirospaprikát, majd hozzáadom a húst is és 1-2 percig kevergetve, majd 10-15 percig fedő alatt párolom. Ízesítem sóval, borssal, Piros Arannyal.
A rétestésztát a szokásos módon eljárva megtöltöm a húsos keverékkel (dara helyett zsemlemorzsát használok), majd előmelegített sütőben, 200 C-on kb.10-15 percig sütöm. Akkor van készen, amikor már szép aranybarna.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hús előétel hidegkonyha húsos rétes


A bejegyzés trackback címe:

https://torokparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr212942759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása