- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 30 dkg darált pulykahús
- 1 ek pirospaprika
- kevés csípős Piros Arany
- só, bors
- réteslap
- zsemlemorzsa
- olaj
A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágom, olajon megpirítom. Hozzákeverem a pirospaprikát, majd hozzáadom a húst is és 1-2 percig kevergetve, majd 10-15 percig fedő alatt párolom. Ízesítem sóval, borssal, Piros Arannyal.
A rétestésztát a szokásos módon eljárva megtöltöm a húsos keverékkel (dara helyett zsemlemorzsát használok), majd előmelegített sütőben, 200 C-on kb.10-15 percig sütöm. Akkor van készen, amikor már szép aranybarna.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.